Rólunk

Utaz(tat)ás az életünk

Üdvözöljük a TravelJordan.hu-n, az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett utazásszervező irodájánál, amely magyar ajkúaknak jött létre, hogy megbízható segítséget nyújtson az egész Közel-Keletre való utazásában. 

19 éves szakértelmünk és tapasztalatunk révén garantáljuk, hogy a TravelJordan-on keresztül foglalt utazása felejthetetlen és magas színvonalú lesz.

Miért válassza a TravelJordan-t?

  1. Szakértők vagyunk a területen: Cégünk alapító tagja 20 éve él a Közel-Kelet különböző országaiban, Jordánia, Egyiptom, Egyesült Arab Emirátusok, ezáltal alapos tudással és tapasztalattal rendelkezik az utazásszervezés területén. 
  2. Testreszabott utazások: Legyen szó romantikus nyaralásról, családi vakációról vagy országos körutakról, a TravelJordan minden utazást az Ön igényeihez igazítva szervez.
  3. Kiváló ár-érték arány: Ügyfeleink számára a legjobb árakat és szolgáltatásokat kínáljuk, hogy Jordániában töltött idejük minden szempontból megfeleljen az elvárásaiknak.
  4. Valódi közel-keleti élmény:  A TravelJordan csapata szívvel-lélekkel közvetíti az arab életérzést, hogy minden utas megismerje az ország varázsát és az ott rejlő gazdag kulturális értékeket is.
  5. Kitűnő ügyfélszolgálat: Csapatunk elkötelezett amellett, hogy minden ügyfelének a lehető legjobb kiszolgálást nyújtsa becsülettel és szeretettel.

Hálásak vagyunk bizalmáért, és örömmel segítünk megvalósítani közel-keleti álomutazását.

Lukács Izabella